Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων

    Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων με διπλούς αγώνες, με τον Πυργέα να λαμβάνει μέρος και στα δυο, συμμετέχοντας μάλιστα με δυο ομάδες στις παγκορασίδες.

    Οι παμπαίδες αγωνίστηκαν την Παρασκευή στην Πάτρα απέναντι στην ΕΑΠ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν εύκολη νίκη με 3-0 (25-19,25-9,25-16). Ο αγώνας του Πυργέα απέναντι στον ΑΣ Φαέθων Αντιρρίου για τη δεύτερη αγωνιστική αναβλήθηκε. Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Α. Καρανάσης, Μ. Τσιλότι, Α. Πασάι, Γ. Ασλάνης, Η. Κιοφίκης, Θ. Μπάστας, Ο. Παρασκευόπουλος και Α. Παπαδημητρίου.

    Στις παγκορασίδες την Παρασκευή οι δύο ομάδες του Πυργέα αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Ο αγώνας έληξε 3-0 και οι δύο ομάδες έδειξαν για ακόμα μία φορά, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το Σάββατο οι μικρότερες ηττήθηκαν από τον Ζακυνθινό ΑΟ με 0-3, ενώ οι μεγαλύτερες έκαναν το 2 στα 2 επικρατώντας του ΓΣ Μεγαλόπολης Λύκαια με 3-0 (25-13,25-22,25-16). Τα κορίτσια του Δημήτρη Τσόκου έπιασαν πολύ καλή απόδοση, επέδειξαν ιδιαίτερη μαχητικότητα και με όπλο το εξαιρετικό σέρβις πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη. Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Α. Βαρελά, Π. Νικολοπούλου, Δ. Βάγια, Α. Παρασκευοπούλου, Ε. Δαφνερού, Χ. Μπεβούδα, Α. Νταή και Δ. Κουρή.

 

    Την επόμενη αγωνιστική οι παμπαίδες στις 12/5 παίζουν στην Ναύπακτο απέναντι στην Ομόνοια και στις 13/5 υποδέχεται τον Θησέα Πάτρας. Στις παγκορασίδες, 12/5 και οι δύο ομάδες παίζουν εκτός με Ζακυνθινό ΑΟ και ΓΣΜ Λύκαια και στις 13/5 αγωνίζονται μεταξύ τους.

 

DSC04665 

Εικόνες από τον αγώνα Παγκορασίδων Πυργέας-ΓΣΜ Λύκαια