Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των παγκορασίδων στην Κ. Αχαΐα

Τον δεύτερο επίσημο αγώνα του έδωσε το Σάββατο 12-2-2022 το τμήμα παγκορασίδων της ομάδας βόλεϊ του Πυργέα, με αντίπαλο τα ΑΣΤΕΡΙΑ Κάτω Αχαΐας, στο κλειστό γυμναστήριο της ομώνυμης πόλης.

Τα νεαρά κορίτσια του Πυργέα αντιμετώπισαν τις σαφώς πιο έμπειρες αθλήτριες της αχαϊκής ομάδας και ηττήθηκαν με 3-1 σετ. H κατάκτηση του ενός σετ όμως φανερώνει την ικανότητα των νεαρών αθλητριών της πυργιώτικης ομάδας να αντιδρούν, να αγωνίζονται, να χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα και δηλώνει τη δυνατότητα εξέλιξης που έχουν.

Τα δύο πρώτα σετ του αγώνα, καθώς και το τέταρτο σετ κατακτήθηκαν από την ομάδα της Κάτω Αχαΐας σχετικά εύκολα χάρη τόσο στην εμπειρία της, όσο και το υπερβολικό άγχος των κοριτσιών του Πυργέα. Στο τρίτο σετ η εναλλαγή πόντων ήταν συνεχής και τελικά κατοχυρώθηκε στην ομάδα του Πύργου. Αγωνιστικά ήταν το καλύτερο σετ για τις αθλήτριες του Πυργέα καθώς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες, έπαιξαν ορθολογικό βόλεϊ και ανάγκασαν τις αντιπάλους τους να υποπέσουν σε αρκετά λάθη.

Τα σετ: 25-14, 25-9, 20-25, 25-13

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΥΡΓΕΑΣ ΠΥΡΓΟΥ: Αναγνωστοπούλου Β, Γούργουρα Χ, Κατσίκη Α, Κατσίκη Κ, Κοπανά Ι, Μπαλάσκα Γ, Νάκου Φ, Παπακυριακοπούλου Μ, Σοφού-Καραβέλα Ρ, Τσαγκάρη Α, Τσίπα Π, Φουρτούνη Χ, Χριστοπούλου Δ .

Προπονητής: Κουτσουνάς Γιάννης

ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ: Τριαντοπούλου Α,Νταλάπα Μ, Ρίπι Ρ, Ανδριοπούλου Ε, Κοκκίνου Α, Σταυρογιαννοπούλου , Κοτσάλη Α, Ρίπι Ε.

Προπονήτρια: Πανουτσοπούλου Ράνιαpagkorasides 21 22b

Βαθμ. Παγκορασίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΟ Ολυμπιονίκης 0
2. ΑΠΣ Πυργέας 0
3. ΑΣΑ Κόροιβος 0
4. ΑΟ Αστέρια Αχαΐας 0
5. ΑΕ Λεχαινών 0

Επόμ. Αγ. Παγκορασίδων