Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Νίκη των παμπαίδων στην Πάτρα, 1-3 την Παναχαϊκή

    Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παμπαίδες του Παναγιώτη Τσόκου, επικρατώντας στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 1-3. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν όμορφο βόλεϊ με τα τρία πρώτα σετ να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες του Πυργέα ήταν καλύτεροι και πιο σοβαροί κερδίζοντας τα δυο πρώτα με 24-26 και 23-25 ενώ η Παναχαϊκή απάντησε κατακτώντας το τρίτο με 25-22. Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Πάτρας είχε μια άτυχη στιγμή, ενώ ο Πυργέας είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα με 10-19, τραυματίστηκε ο αθλητής της Στούπης και έμεινε με έξι παίκτες. Όμως η Παναχαϊκή είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα τη μοναδική αλλαγή που είχε, με τον Μεσσήνη να παίρνει τη θέση του Νταλαπέρα. Έτσι ο τραυματίας παίκτης δε μπορούσε να αντικατασταθεί αλλά ούτε και να συνεχίσει το παιχνίδι, με το σετ τελικά να κατοχυρώνεται στον Πυργέα με 0-25, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

    Την επόμενη αγωνιστική ο Πυργέας έχει ρεπό, έτσι η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι την ερχόμενη Κυριακή 24/6, όπου υποδέχεται στο κλειστό του Πύργου στις 18:00 την Ολυμπιάδα Πάτρας.

Πυργέας (Π. Τσόκος): Γ. Ασλάνης, Ο. Παρασκευόπουλος, Μ. Τσιλότι, Α. Παπαδημητρίου, Α. Πασάι, Η. Κιοφίρης, Α. Καρανάσης, Θ. Μπάστας.

Παναχαϊκή (Κ. Κοκόλας): Ζαπάντης, Μπούρας, Στούπης, Μικρώνης, Νταλαπέρας, Κόρδας, Μεσσήνης.

pampaides2011-2012