Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των ανδρών στην Καλαμάτα, από τον Άργη

    Ακόμα μια ήττα, την τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες, γνώρισαν οι άνδρες, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι στην Καλαμάτα, χάνοντας από την ΠΑΕ Άργης με 3-0.

    Οι αθλητές του Πυργέα γνωρίζοντας τη σημαντικότητα της αναμέτρησης, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, μπήκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι στον αγώνα. Αυτή τη φορά η υποδοχή δεν αποτέλεσε πρόβλημα, καθώς ήταν σαφώς βελτιωμένη, όμως τα πολλά αβίαστα λάθη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της καλαματιανής ομάδας.

    Τα δυο πρώτα σετ είχαν παρόμοια εξέλιξη, καθώς ο Άργης πήρε από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας 4-5 πόντων. Στη συνέχεια η διαφορά παρέμεινε σταθερή, έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τα σετ με 25-18 και 25-20. Το τρίτο σετ ξεκίνησε διαφορετικά, είχε όμως την ίδια κατάληξη. Ο Πυργέας μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 4-8. Στη συνέχεια όμως τα λάθη και η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα της Καλαμάτας να περάσει μπροστά και να πάρει τελικά το σετ με 25-21.

Άργης: Γ. Κόλλιας, Χ. Χρυσανθακόπουλος, Γ. Πατσέλης, Ι. Μπεκυράς, Π. Γαλανόπουλος, Α. Μαυρούλης, Π. Πουλούπατης (λ), Ν. Λεβεντόπουλος, Α. Κατσαφάδος, Δ. Τσουκλέρης, Ν. Μιχαλάκης.

Πυργέας: Γ. Τεμελούδης, Π. Μπαρτζιώτης, Α. Παπαδημητρίου, Δ. Στυλιανέσης, Α. Μουζάκι, Ο. Παρασκευόπουλος, Μ. Τσιλότι, Δ. Κριαράς.

    Την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 21/12, ο Πυργέας υποδέχεται την Ομόνοια Ναυπάκτου, στο κλειστό γυμναστήριο Πύργου.

IMG 1951b