Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Νίκη για τους παίδες στην Πάτρα, 2-3 την Παναχαϊκή

Τη δεύτερη φετινή τους νίκη πέτυχαν οι παίδες, καθώς επικράτησαν στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 2-3. Οι αθλητές του Πυργέα έπιασαν πολύ καλή απόδοση και ήταν καλύτεροι, ενώ με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη πιο εύκολα.

Τα δυο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Πυργέας είχε από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο στο πρώτο σετ έφτασε μέχρι και τους επτά πόντους. Στο τέλος των σετ όμως οι γηπεδούχοι πλησίασαν κι έτσι το πρώτο το πήρε ο Πυργέας με 25-27, ενώ με το ίδιο σκορ η Παναχαϊκή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Πυργέας έκανε εύκολα το 1-2 κερδίζοντας με 15-25, ενώ το τέταρτο κρίθηκε ξανά στις λεπτομέρειες. Ο Πυργέας και πάλι είχε το προβάδισμα σε όλο το σετ, όμως η Παναχαϊκή κατάφερε να το πάρει με 26-24 και να στείλει τον αγώνα στο τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Πυργέας ήταν σοβαρός και μην αφήνοντας περιθώρια στους γηπεδούχους, κατάφερε να κάνει το 11-15 και να πάρει τη νίκη.

Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Α. Παπαδημητρίου, Μ. Τσιλότι, Α. Πασάι, Α. Τζαφεράι, Η. Κιοφύρης, Γ. Ασλάνης, Α. Καρανάσης (λ), Θ. Αναστασόπουλος.

Για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Πυργέα στο πρωτάθλημα, απομένει πλέον μια αγωνιστική, αυτή στη Ζάκυνθο απέναντι στον ΖΑΟ.

DSC02945aaisos2