Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των παίδων από την ΕΑΠ

    Δεν τα κατάφεραν οι παίδες στην Πάτρα, καθώς ηττήθηκαν από την ΕΑΠ με 3-0, παρότι στάθηκαν αρκετά καλά στον αγώνα. Το έργο των παικτών του Χάρη Λόλα ήταν εξαρχής δύσκολο, καθώς η ομάδα της Πάτρας είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και αήττητη.

    Ο Πυργέας ξεκίνησε καλά τον αγώνα και πίεσε τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Στη συνέχεια όμως η ΕΑΠ, με όπλο της το σέρβις πήρε μικρό προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε στη συνέχεια, για να κατακτήσει το σετ με 25-20.

    Στο δεύτερο σετ ο Πυργέας ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του κι έφτασε να προηγείται με 2-7. Η ΕΑΠ αντεπιτέθηκε και πήρε το προβάδισμα με 14-11, όμως ο Πυργέας επανήλθε, για να ισοφαρίσει σε 14-14. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Πύργου δεν είχε λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να τελειώσουν εύκολα το σετ με 25-17.

    Το τρίτο σετ δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Η ΕΑΠ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, με τον Πυργέα να μη μπορεί να ακολουθήσει και το σετ να ολοκληρώνεται με 25-13.

    Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Α. Παπαδημητρίου, Α. Πασάι, Μ. Τσιλότι, Θ. Αναστασόπουλος, Η. Κιοφύρης, Π. Χρονόπουλος, Ι. Παναγιωτόπουλος και Γ. Καρυδάκης.

paides2013-2014