Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Έναρξη Πρωταθλήματος Νεανίδων

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΠΕΠ οι όμιλοι της κατηγορίας των Νεανίδων. Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας θα είναι στο γήπεδο του Πύργου, με αντίπαλο τα Αστέρια Αχαΐας, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν ακόμα οι ομάδες της Παναχαϊκής και του Ερυθρού Αστέρα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το γήπεδο του Πύργου δεν έχει δοθεί για προπονήσεις (μόνο η πίσω αίθουσα, που δεν είναι κατάλληλη μιας και μιλάμε για κατηγορία κοριτσιών ηλικίας 17-19 ετών, στην ουσία γυναίκες) και δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα είναι έτοιμο (υπάρχει η αναφορά για 1 Οκτωβρίου). Θυμίζουμε ότι την περυσινή χρονιά η ομάδα είχε χρησιμοποιήσει για έδρα τα γήπεδα των Κρεστένων και των Λεχαινών, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης των αντίστοιχων Δήμων και του σωματείου της ΑΕΛ, μιας και το γήπεδο του Πύργου έσταζε, ενώ για προπονήσεις το κλειστό γυμναστήριο του Β Γυμνασίου Πύργου, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του Διευθυντή κου Κομιώτη και της αρμόδιας Δ/νσης του Δήμου Πύργου.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους έχουμε εκφράσει και διατυπώνουμε εκ νέου τις θερμές ευχαριστίες μας. Ευελπιστούμε όμως ότι η τραγελαφική αυτή κατάσταση στο κλειστό του Πύργου δεν θα επαναληφθεί για ακόμα μία χρονιά και ότι το στάδιο θα έχει αποκατασταθεί εγκαίρως. Σε αντίθετη περίπτωση η διοίκηση της ομάδας δε θα επαναλάβει το ρόλο του περιπλανώμενου 30-40 χιλιόμετρα μακριά και θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, διότι προέχει η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των αθλητριών, αλλά και η αξιοπρέπεια της ομάδας, που δεν είναι διατεθειμένη να «ζητιανεύει» για το αυτονόητο.

Βαθμ. Νεανίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΣΑ Κόροιβος 0
2. ΑΠΣ Πυργέας 0
3. Ζακυνθινός ΑΟ 0
4. ΑΟ Ολυμπιονίκης 0

Επόμ. Αγ. Νεανίδων