Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Με το δεξί οι νεάνιδες, 0-3 την Παναχαϊκή

    Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τη σεζόν οι νεάνιδες, οι οποίες επικράτησαν εύκολα της Παναχαϊκής στην Πάτρα με 0-3. Τα κορίτσια του Νίκου Τουμπέκη παρουσιάστηκαν σε πολύ καλή κατάσταση και πιάνοντας καλή απόδοση, δε δυσκολεύτηκαν να μπουν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

    Ο Πυργέας μπήκε δυνατά από το πρώτο σετ, δείχνοντας τις διαθέσεις του και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, το πήραν εύκολα με 12-25.

    Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες ανέβασαν την απόδοσή τους και παρέμειναν κοντά στο σκορ, ενώ προηγήθηκαν και με 13-10. Όμως οι αθλήτριες του Πυργέα, περέμειναν σοβαρές και αποτελεσματικές κάνοντας το 21-25 και 0-2 σετ.

    Το τρίτο σετ ήταν επανάληψη του πρώτου. Η Παναχαϊκή, που αγωνίστηκε με κάποιες ελλείψεις, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση, έτσι ο Πυργέας πήρε το σετ με 17-25 διαμορφώνοντας το 0-3 στα σετ.

    Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν: Α. Τσιαούση, Β. Κοτσώρη, Π. Βάγια, Δ. Βάγια, Π. Φώτη, Ο. Τυριντζή, λίμπερο η Δ. Κουρή, Κ. Μικέλη, Α. Κοντάκα, Β. Νικολοπούλου, Ε. Σουκαρά, Μ. Ζαχαροπούλου, Β. Ντεβενέζου.

    Την ερχόμενη Κυριακή 14/10 ο Πυργέας υποδέχεται τον ΑΟ Ακράτας για τη δεύτερη αγωνιστική, με στόχο το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό του Πύργου.

 

PA061288

Έικόνες από τον αγώνα:

 

 

Βαθμ. Νεανίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΠΣ Πυργέας 0
2. ΑΣΑ Κόροιβος 0
3. ΑΟ Ολυμπιονίκης 0
4. Ζακυνθινός ΑΟ 0

Επόμ. Αγ. Νεανίδων