Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα στο φινάλε για τις νεάνιδες, 0-3 από την Ολυμπιάδα

    Δεν κατάφερε ο Πυργέας να πάρει την πρόκριση στο final 4, καθώς ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα Πάτρας στον Πύργο με 0-3. Η ομάδα του Πυργέα παρουσιάστηκε κατώτερη των απαιτήσεων του αγώνα και με εξαίρεση τις αρχές του πρώτου και ένα μέρος του δεύτερου σετ, δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση, στην αποφασισμένη για τη νίκη ομάδα της Ολυμπιάδας.

    Τα κορίτσια του Νίκου Τουμπέκη αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή, γεγονός που δυσκόλεψε την ανάπτυξη του παιχνιδιού, με την πάσα να κινείται σε ανάλογα επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα υπέπεσαν σε πάρα πολλά λάθη στο σέρβις, αδυνατώντας έτσι να βρουν ρυθμό. Θα πρέπει όμως να υπογραμμιστεί η καλή παρουσία της Βερόνικας Κοτσώρη και της Δήμητρας Βάγια, με την πρώτη μάλιστα να έχει κάποια εντυπωσιακά μπλοκ.

    Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες ξεκίνησαν πόντο-πόντο, αλλά μετά το 6-6 η Ολυμπιάδα πάτησε γκάζι και το πήρε εύκολα με 14-25. Στο δεύτερο ο Πυργέας ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε περισσότερο, όμως η ομάδα της Πάτρας ήταν πιο αποτελεσματική στις λεπτομέρειες και έκανε το 20-25 και 0-2 στα σετ. Το τρίτο σετ κρίθηκε από νωρίς, η Ολυμπιάδα πήρε διαφορά ασφαλείας (3-8) και τελείωσε εύκολα το σετ με 15-25 και το παιχνίδι με 0-3.

    Έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πυργέας είχε την ατυχία να χάσει την πρόκριση στο final 4 την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει ως τώρα πάρα πολύ καλή πορεία, κερδίζοντας τα 4 από τα 5 προηγούμενα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πυργέας είχε μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή της Ουρανίας Τυριντζή.

    Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Π. Φώτη, Β. Νικολοπούλου, Π. Βάγια, Δ. Βάγια, Β. Κοτσώρη, Α. Τσιαούση, λίμπερο η Δ. Κουρή, Α. Κοντάκα, Ε. Σουκαρά, Α. Παρασκευοπούλου, Α. Βαρελά, Κ. Γεωργίου.

PA061288

Βαθμ. Νεανίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΣΑ Κόροιβος 0
2. ΑΠΣ Πυργέας 0
3. Ζακυνθινός ΑΟ 0
4. ΑΟ Ολυμπιονίκης 0

Επόμ. Αγ. Νεανίδων