Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ακόμα μια νίκη για τις κορασίδες, 3-0 τα Λεχαινά

Στον πρώτο αγώνα ως τυπικά γηπεδούχος, αλλά στην ουσία φιλοξενούμενη και αυτή στο κλειστό των Κρεστένων, η ομάδα του Πύργου κέρδισε με 3-0 σετ την αξιόμαχη ομάδα των Λεχαινών (25-14,25-11 και 25-22). Παρ`ότι χωρίς προπονήσεις και αγώνες για 2 μήνες μετά το οριστικό κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου (ενώ και πριν έχανε προπονήσεις όταν έβρεχε μιας και πάλι έκλεινε το στάδιο), φέτος οι κοπέλες του Πύργου κάνουν την υπέρβαση και διαγράφουν ως τώρα μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητες. Πολύ ανεβασμένη σε σχέση με την περυσινή χρονιά η ομάδα των Λεχαινών, έδωσε το στίγμα της στο τρίτο σετ το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

ΑΠΣ Πυργέας (Λόλας Χάρης): Θανοπούλου Έμμυ (αρχηγός), Αργυροπουλου Π. (libero), Τσατσαμπά Μ. (libero), Ασημακοπούλου Β., Δασκαλοπούλου Αιμ., Πισκοντάκη Ολ., Γεωργίου Ελ., Κάλθι Μαρ., Μισύρη Μ., Μισύρη Β., Καλομοίρη Μαρ., Ζουμβρούλη Μαρ.

ΑΕ Λεχαινών (Μέμμου Μαριάννα): Αρβανίτη (αρχηγός), Βαλογιάννη, Ντούβια, Κότσιφα, Δημησιάνου, Τριτάρη, Δημητρακοπούλου, Κουτσογιαννοπούλου, Ζέχου.

Η ομάδα του Πύργου ευχαριστεί το Δήμο Κρεστένων, το Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο και τον υπεύθυνο του σταδίου κ. Κώστα Θανάσουλα. Επίσης, το διευθυντή του Β Γυμνασίου Πύργου κ. Κομμιώτη και τον υπεύθυνο των σχολικών αθλητικών χώρων κ. Μεσσαλά, για την παραχώρηση του σχολικού γυμναστηρίου του Β Γυμνασίου Πύργου, όπου έστω και υποτυπωδώς διεξάγονται οι προπονήσεις της ομάδας. Ας σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο χώρο έχουν ξεκινήσει την επαφή με το βόλεϊ σχεδόν όλοι οι παλιότεροι αθλητές και αθλήτριες στον Πύργο, πριν κατασκευαστούν τα γήπεδα του Κούβελου και το Δημοτικό κλειστό.

Βαθμ. Κορασίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΟ Ολυμπιονίκης 1 3
2. ΑΕ Λεχαινών 1 0
3. ΑΣΑ Κόροιβος 0
4. ΑΠΣ Πυργέας 0
5. Ζακυνθινός ΑΟ 0

Επόμ. Αγ. Κορασίδων