Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Νίκη στην Αμαλιάδα για τις κορασίδες, 0-3 τον Κόροιβο

Αν και `άστεγες` από πλευράς γηπέδου, λόγω των εκτεταμένων ζημιών του Δημοτικού Κλειστού Πύργου (που όσο περνάει ο καιρός και δεν επιδιορθώνονται γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες), οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας του Πύργου πέτυχαν νέα νίκη εκτός έδρας μέσα στην Αμαλιάδα, επί του τοπικού Κοροίβου με σκορ 0-3 (17-25,23-25,16-25). Ο αγώνας είχε ένταση και καλές στιγμές με πιο αμφίρροπο σετ το δεύτερο, ενώ τον παρακολούθησαν φίλοι και των δύο ομάδων.

Κόροιβος (Τσερεγκούνης Γ.) Τζίμα Β. (αρχηγός), Βουλαδά Νατ., Τραγουστή Παν., Σταυροπούλου Π., Στασινοπούλου Β., Κουρκούτα Ελ., Φωτοπούλου Ν., Ράλλη Μ., Παπαγεωργίου Βασ., Μωρου Ασ., Ρούκα Χρ., Ράλλη Κων. (libero)

Πυργέας (Λόλας Χ.) Θανοπούλου Εμ. (αρχηγός), Κάλθι Μαρ., Αργυροπούλου Παν., Δασκαλοπούλου Αιμ., Μισύρη Μ., Γεωργίου Ελ., Πισκοντάκη Ολ., Ασημακοπούλου Β., Μισύρη Β., Τσατσαμπά Μ. (libero).

Η ομάδα του Πύργου δεν έχει εδώ και δύο μήνες τη δυνατότητα χρήσης κάποιου γηπέδου ως έδρα, από εδώ και στο εξής όμως έλαβε την άδεια να αγωνίζεται στο Κλειστό των Κρεστένων, γεγονός για το οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ του Δήμου Κρεστένων, τον Δήμαρχο κο Σάκη Μπαλιούκο και τον υπεύθυνο του γηπέδου κο Κώστα Θανάσουλα. Σύντομα, ίσως και το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί εκεί και ο πρώτος αγώνας από όσους εδώ και δύο μήνες αναβάλλονται.

Βαθμ. Κορασίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΟ Ολυμπιονίκης 1 3
2. ΑΕ Λεχαινών 1 0
3. Ζακυνθινός ΑΟ 0
4. ΑΣΑ Κόροιβος 0
5. ΑΠΣ Πυργέας 0

Επόμ. Αγ. Κορασίδων