Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Μια νίκη και μια ήττα για τις κορασίδες, πρώτη ήττα για τις παγκορασίδες

Τις πρώτες τους ήττες υπέστησαν τα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων. Οι κορασίδες ηττήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία από τον Ολυμπιονίκη με 3-2, σε έναν συναρπαστικό αγώνα, σκορ με το οποίο ο Πυργέας είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια όμως ο Πυργέας πέτυχε σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Ζακυνθινού ΑΟ με 3-1 (τα σετ 22-25, 25-23, 25-12, 25-21), διατηρώντας τον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Πυργέας (Ν. Τουμπέκης): Σοφού, Αναστασοπούλου (λ), Δασκαλοπούλου (λ), Γεωργακοπούλου, Ζαφειροπούλου, Κάλθι, Μοσχονά, Δρουβιώτη, Κουμουνδούρου, Αργυροπούλου, Λαμπροπούλου, Ασημακοπούλου, Παπαναγοπούλου, Θανοπούλου.

Ζακυνθινός: Εγκάρχου, Πλέσσα, Λιώπα, Μαρίνου, Κορδέλλου, Μεντένη, Μπατέλη, Καμπιώτη, Τσιριγώτη, Κυπριώτη, Τσαγκαροπούλου.

 

Με το ίδιο σκορ (τα σετ 21-25, 25-20, 18-25, 23-25) γνώρισαν την ήττα οι παγκορασίδες του Πυργέα από τον Ζακυνθινό ΑΟ, ήττα που και για αυτές ήταν η πρώτη για φέτος, μετά από δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πυργέας (Ι. Κουτσουνάς): Θανοπούλου, Δασκαλοπούλου, Σώκκα, Κυριακοπούλου, Κάλθι, Μοσχονά, Λαμπροπούλου, Ζουμβρούλη, Αργυροπούλου, Ασημακοπούλου, Γεωργίου, Κουμουνδούρου, Κουμπάτη, Τσιρονίκου.

Ζακυνθινός: Εγκάρχου, Πλέσσα, Λιώπα, Κορδέλλου, Μεντένη, Καμπιώτη, Τσιριγώτη, Τσαγκαροπούλου, Μαρίνου.

Βαθμ. Κορασίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΟ Ολυμπιονίκης 1 3
2. ΑΕ Λεχαινών 1 0
3. ΑΣΑ Κόροιβος 0
4. ΑΠΣ Πυργέας 0
5. Ζακυνθινός ΑΟ 0

Επόμ. Αγ. Κορασίδων