Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Τέσσερις μεταγραφές στα γυναικεία τμήματα

    Τέσσερις πολύ καλές μεταγραφές πραγματοποίησε στα γυναικεία τμήματα η ομάδα του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα, τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα στελεχώσουν τον Πυργέα οι:
•    Μαριάννα Μέμμου, η έμπειρη αθλήτρια από τα Λεχαινά, η οποία αγωνίζεται στη θέση του Λίμπερο.
•    Ναταλία Μπούρα(πρώτη από αριστερά στη φωτό) από τα Βριλήσσια (Α2 κατηγορία) στις Νεάνιδες. Η 20άχρονη κεντρικός είναι φοιτήτρια στο ΤΕΙ του Πύργου, είναι 20 ετών και έχει ύψος 1.75.
•    Τζίνα Βλαχοχρηστοπούλου(φωτό στη μέση) από τον ΑΓΣ Αμαλιάς (κατηγορία Κορασίδων-Νεανίδων).Είναι 15 ετών με ύψος 1.79 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.
•    Αφροδίτη Τσιαούση(δεξιά στη φωτό) από τον Ολυμπιονίκη (κατηγορία Κορασίδων-Νεανίδων).Είναι επίσης 15 ετών με ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως κεντρικός.
    Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται από το Δ. Σ. του Πυργέα στους προπονητές και τους παράγοντες των 3 σωματείων του Νομού Ηλείας (ΑΕ Λεχαινών, ΑΓΣ Αμαλιάς και Ολυμπιονίκη) οι οποίοι συνετέλεσαν στην παραχώρηση των αθλητριών τους. Στόχος η δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων σε όλα τα γυναικεία τμήματα (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες) με βλέψεις για διάκριση και, ειδικά στο Γυναικείο, η κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο.

PICT2704

Βαθμολογία Γυναικών