Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Πρώτη ήττα για τις γυναίκες, 2-3 από τον ΖΑΟ

Ανώδυνη ήττα, καθώς ήδη έχουν προκριθεί στα play-off ανόδου, γνώρισαν οι γυναίκες από τον Ζακυνθινό ΑΟ με 2-3. Οι αθλήτριες του Πυργέα είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, γεγονός που τους στέρησε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το απόλυτο νικών με έξι στα έξι.

Στο πρώτο σετ ο Πυργέας ουσιαστικά αυτοκτόνησε, καθώς προηγήθηκε με 23-16, σημείο όμως στο οποίο ήρθε το μπλακ-άουτ με τον ΖΑΟ να κάνει τεράστια ανατροπή κερδίζοντας το σετ με 23-25.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Νίκου Τουμπέκη ήταν πιο σοβαρά και το πήραν 25-20. Δε συνέχισαν όμως στον ίδιο ρυθμό στο τρίτο σετ κι έτσι το έχασαν εύκολα με 15-25.

Στο τέταρτο σετ έγινε πραγματική μάχη. Ο Ζακυνθινός προηγήθηκε με 17-20, εκεί όμως ο Πυργέας με το σέρβις της Δώρας Λιαροπούλου ισοφάρισε σε 20-20. Οι φιλοξενούμενες όμως προηγήθηκαν εκ νέου με 20-23, με τον Πυργέα όμως να ισοφαρίζει σε 25-25 και να κατακτά τελικά το σετ με 27-25, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Πυργέας μπήκε δυνατά και πήγε προηγούμενος στην αλλαγή τερέν με 8-7. Στη συνέχεια όμως ο ΖΑΟ με καλό σέρβις έκανε το 9-11. Ο Πυργέας μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 12-12 και 14-14, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χάνοντας το σετ στις λεπτομέρειες με 14-16.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο Πυργέας έχει ρεπό. Έτσι πλέον θα περιμένει να οριστούν οι ημερομηνίες των play-off, όπου ο Πυργέας θα μπει με στόχο την άνοδο στο Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Δ. Λιαροπούλου, Ε. Μαστοροπούλου, Μ. Μαστοροπούλου, Σ. Περγάρη, Β. Κοτσώρη, Α. Τσιαούση, Μ. Μέμμου (λ), Δ. Λιαροπούλου, Δ. Βάγια, Α. Κοντάκα.

600079

Βαθμολογία Γυναικών