Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των γυναικών στη Ζάκυνθο, 3-2 από τον ΖΑΟ

Με το αριστερό ξεκίνησαν οι γυναίκες τα play off για την άνοδο στο Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν στη Ζάκυνθο από τον ΖΑΟ με 3-2. Παρά την ήττα όμως, οι αθλήτριες του Πυργέα, πήραν έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Ο Πυργέας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και πλησίασε τη νίκη, καθώς πήρε τα δυο πρώτα σετ με 21-25, παίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλό βόλεϊ.

Στη συνέχεια όμως, η καλή απόδοση έδωσε τη θέση της στα πολλά λάθη. Ο Ζακυνθινός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε στο σέρβις, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην υποδοχή του Πυργέα. Έτσι έφτασε εύκολα στο 25-11, ενώ πιο δύσκολα πήρε και το τέταρτο σετ με 25-20, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Ζακυνθινός έφτασε πρώτος στο ματς-μπολ με 14-11, όμως η Ελένη Μαστοροπούλου με καλό σέρβις ισοφάρισε 14-14. Η ανατροπή όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι αθλήτριες του ΖΑΟ με ψυχραιμία έφτασαν στο 16-14.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πυργέας υποδέχεται στο κλειστό του Πύργου τον Αρκαδικό, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, καθώς η ομάδα της Τρίπολης στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει πρώτη στο β όμιλο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/3 στις 14:00, όπου ο Πυργέας με τη συμπαράσταση των φίλων του συλλόγου θα επιδιώξει τη νίκη.

Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Δ. Λιαροπούλου, Ε. Μαστοροπούλου, Μ. Μαστιοροπούλου, Α. Τσιαούση, Δ. Βάγια, Β. Κοτσώρη, Σ. Τσιραόγλου, Δ. Λιαροπούλου, Α. Παρασκευοπούλου, Π. Νικολοπούλου, Μ. Μέμμου, Δ. Κουρή.

DSC02945aaisos2

Βαθμολογία Γυναικών