Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα στο τάι-μπρέικ για τις γυναίκες, από τον Αρκαδικό

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες στη δεύτερη αγωνιστική των play-off στο ντέρμπι απέναντι στον Αρκαδικό με 2-3. Η ομάδα όμως του Γιάννη Κυριαζή πήρε ένα βαθμό, που τη διατηρεί στο παιχνίδι της ανόδου.

Οι αθλήτριες του Πυργέα έπιασαν πολύ καλή απόδοση και με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη. Όμως η χαλάρωση και κάποια λάθη στην υποδοχή στα κρίσιμα σημεία, οδήγησαν στην ήττα.

Το πρώτο σετ ο Πυργέας το έχασε μέσα από τα χέρια του καθώς προηγήθηκε με 24-21. Όμως η ομάδα της Τρίπολης με καλό σέρβις κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να το πάρει με 24-26.

Στο δεύτερο σετ ο Αρκαδικός μπήκε δυνατά προηγούμενος με 0-3. Αλλά στη συνέχεια ο Πυργέας πιέζοντας στο σέρβις έκανε το 8-3. Σιγά-σιγά όμως η φιλοξενούμενη ομάδα ροκάνισε τη διαφορά και πέρασε μπροστά στο τέλος του σετ, όπου το πήρε με 22-25.

Στο τρίτο και το τέταρτο σετ οι αθλήτριες του Πυργέα παρουσιάστηκαν πολύ σοβαρές και τα πήραν εύκολα με 25-17 και 25-21, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.

Εκεί ο Πυργέας μπήκε καλά και είχε το προβάδισμα μέχρι την αλλαγή τερέν (8-7), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Αρκαδικός με όπλο το σέρβις πήρε το σετ με 9-15 και ταυτόχρονα τη νίκη.

Για τον Πυργέα αγωνίστηκαν οι: Δ. Λιαροπούλου, Ε. Μαστοροπούλου, Μ. Μαστοροπούλου, Β. Κοτσώρη, Α. Τσιαούση, Α. Παρασκευοπούλου, Μ. Μέμμου (λ), Δ. Κουρή (λ), Κ. Μικέλη, Δ. Λιαροπούλου, Δ. Βάγια, Α. Βαρελά.

Την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 7/4 ο Πυργέας θα ταξιδέψει στη Μεγαλόπολη για να αντιμετωπίσει τον ΓΣΜ Λύκαια. Η αρκαδική ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία με δυο νίκες γεγονός που καταδεικνύει τη σπουδαιότητα του αγώνα. Αναμφισβήτητα ο Πυργέας θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

DSCF2601

Βαθμολογία Γυναικών