Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  
×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2012-2013/andres11th υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Ήττα των ανδρών στο ντέρμπι, 0-3 από τον Κόροιβο

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2012-2013/andres11th υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Ο Κόροιβος ήταν ο νικητής του ηλειακού ντέρμπι, καθώς επικράτησε στον Πύργο του Πυργέα με 0-3. Ο Πυργέας έχοντας πολύ κακή απόδοση ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο σετ. Αντίθετα ο Κόροιβος χτυπώντας τον Πυργέα στο αδύνατο σημείο του στον αγώνα, την υποδοχή, πήρε μια εύκολη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-4, στη συνέχεια όμως ο Πυργέας ανέβασε στροφές, ήταν καλύτερος και πέρασε μπροστά με 9-8, διατηρώντας το προβάδισμα ως το 15-14. Εκεί ο Κόροιβος αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά φθάνοντας ως το 19-23. Στο σημείο αυτό ο Πυργέας, με καλό σέρβις, μείωσε σε 23-24, όμως ο Κόροιβος στο τελευταίο σετ-μπολ πήρε το σετ με 23-25.

Στα δυο επόμενα σετ και ιδιαίτερα στο τρίτο, ο Πυργέας ήταν ως εί παρών στο παιχνίδι. Η κακή υποδοχή δε βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τους παίκτες του Γιώργου Μπατιστάτου να μη μπορούν να αντιδράσουν και ταυτόχρονα τον Κόροιβο να αυξάνει συνεχώς το προβάδισμά του, για να πάρει τα σετ με 16-25 και 10-25.

Πλέον ο Πυργέας καλείται να κλείσει την κακή παρένθεση των δυο συνεχόμενων ηττών και να επιδιώξει την επιστροφή του στις νίκες απέναντι στον ουραγό Άρατο στο Κιάτο το επόμενο Σάββατο 23/2, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Πυργέας (Γ. Μπατιστάτος): Δ. Τσόκος, Γ. Μπατιστάτος, Τ. Κιαλίου, Ι. Μαυροειδής, Γ. Τσώνης, Δ. Στυλιανέσης, Ι. Μαρκόπουλος (λ), Π. Ζαχαρόπουλος, Α. Παπαδημητρίου, Χ. Λόλας, Π. Μπαρτζιώτης.

Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Ν. Αριστόπουλος, Ι. Τσερεγκούνης, Σ. Παναγιωτάρας, Φ. Παναγιωτάρας, Μ. Βελιχάι, Ι. Ασημακόπουλος, Π. Μιχόπουλος (λ), Ο. Παρασκευόπουλος, Ι. Αναγνώπουλος, Μ. Παρασκευόπουλος, Δ. Στεργιώτης, Π. Τσαούσης.

nafpaktos

{gallery}agones/2012-2013/andres11th{/gallery}