Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των ανδρών στο Αίγιο, 3-1 από τη Δόξα

Την ήττα γνώρισαν οι άνδρες στο Αίγιο από τη Δόξα με 3-1. Οι παίκτες του Γιώργου Μπατιστάτου αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ και παίζοντας πολύ καλά, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι με καλό σέρβις πίεσαν την υποδοχή του Πυργέα και κατάφεραν να αποσυντονίσουν το παιχνίδι του, φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι παίκτες του Πυργέα ήταν πολύ καλοί και έφτασαν εύκολα στην κατάκτησή του με 19-25, ενώ στη διάρκεια του σετ η διαφορά έφτασε και τους επτά πόντους.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Πυργέα. Με τον Δημήτρη Τσόκο να μη μπορεί να βοηθήσει σε όλο το σετ λόγω τραυματισμού, το παιχνίδι του Πυργέα αποσυντονίστηκε, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πήραν το σετ με 25-16.

Στο τρίτο σετ ο Πυργέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει κεφάλι στα σετ, καθώς είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του σετ. Το προβάδισμα αυτό έφτασε μέχρι και τους έξι πόντους (12-18), ενώ ο Πυργέας πλησίασε πολύ την κατάκτηση του σετ στο 17-22. Εκεί όμως η Δόξα με όπλο το σέρβις κατάφερε να γυρίσει το σετ και να το πάρει με 25-22.

Από εκεί και πέρα, στο τέταρτο σετ ο Πυργέας παρέδωσε αδικαιολόγητα τα όπλα και οι γηπεδούχοι και πάλι με το σέρβις έφτασαν εύκολα στο 25-13, παίρνοντας παράλληλα τη νίκη.

Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ για τον Πυργέα εκκρεμούν ακόμα δυο εξ αναβολής αγώνες με τον Κόροιβο και την Καλαμάτα 80’, οι οποίοι θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες.

Δόξα: Α. Αδαμόπουλος, Ι. Λουτσόπουλος, Π. Πανταζόπουλος, Α. Παπασταθόπουλος, Ζ. Κατσωνόπουλος, Δ. Παράσχος, Τ. Γεωργακόπουλος (λ), Χ. Κορομπόκης, Ι. Λάφης, Ηλιόπουλος.

Πυργέας: Δ. Τσόκος, Γ. Μπατιστάτος, Ι. Μαυροειδής, Τ. Κιαλίου, Γ. Τσώνης, Δ. Στυλιανέσης, Χ. Λόλας (λ), Μ. Αγγελάκος, Ι. Μαρκόπουλος, Π. Ζαχαρόπουλος.

nafpaktos