Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  
×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2012-2013/andres8th υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Δυο ήττες στο φινάλε για τους άνδρες

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2012-2013/andres8th υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Με δυο ήττες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι άνδρες, στους δυο εξ αναβολής αγώνες με την Καλαμάτα ’80 στον Πύργο και τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Στον αγώνα του Σαββάτου με την Καλαμάτα ’80, οι φιλοξενούμενοι απλά πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους και δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο. Επικράτησαν εύκολα με 0-3 (6-25, 14-25, 19-25), με τον Πυργέα να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο μόνο στο τρίτο σετ, όπου στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν μπροστά στο σκορ.

Πυργέας: Γ. Μπατιστάτος, Ι. Μαυροειδής, Γ. Τσώνης, Δ. Στυλιανέσης, Τ. Κιαλίου, Π. Ζαχαρόπουλος, Χ. Λόλας (λ), Δ. Τσόκος.

Καλαμάτα ’80: Δ. Μπουσούνης, Α. Σαρδέλης, Φ. Μπλάουελ, Ι. Βραχνάς, Π. Κακαλέτρης, Ν. Γιατράκος, Μ. Μακρής (λ).


    Στον αγώνα της Κυριακής στην Αμαλιάδα ο Πυργέας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος, επιδεικνύοντας πάθος και αγωνιστικότητα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η αποστολή περιελάμβανε μόλις επτά παίκτες, ενώ και ο Δημήτρης Τσόκος αγωνίστηκε τραυματίας.

    Στο πρώτο σετ οι παίκτες του Γιώργου Μπατιστάτου ήταν αλάνθαστοι και έχοντας εξαιρετική απόδοση, ήταν μπροστά στο σκορ για να κάνουν τελικά το 22-25.

    Στο δεύτερο σετ ο Πυργέας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 15-16. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι με όπλο τους το μπλοκ κατάφεραν να περάσουν μπροστά και να πάρουν το σετ με 25-21.

    Το τρίτο και το τέταρτο σετ είχαν παρόμοια εξέλιξη. Ο Πυργέας σιγά-σιγά έμεινε από δυνάμεις, καθώς δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο, έτσι ο Κόροιβος με σοβαρότητα διατηρούσε από την αρχή το προβάδισμα και πήρε τελικά τα σετ με 25-18 και 25-17.

    Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Πυργέα να έχει εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του στην κατηγορία. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ολοκληρώνονται με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πελοποννήσου απέναντι στην Καλαμάτα ’80, αγώνας που θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες.

Κόροιβος: Ν. Αριστόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Σ. Παναγιωτάρας, Ο. Παρασκευόπουλος, Μ. Βελιχάι, Ι. Αναγνωστόπουλος, Π. Μιχόπουλος (λ), Ι. Τσερεγκούνης, Ι. Ασημακόπουλος, Γ. Μπίκος, Π. Τσαούσης, Δ. Στεργιώτης.

Πυργέας: Δ. Τσόκος, Γ. Μπατιστάτος, Γ. Τσώνης, Τ. Κιαλίου, Π. Ζαχαρόπουλος, Δ. Στυλιανέσης, Ι. Μαρκόπουλος (λ).

 

nafpaktos

{gallery}agones/2012-2013/andres8th{/gallery}