Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των ανδρών στην Αμαλιάδα

    Την ήττα γνώρισαν οι άνδρες του Πυργέα, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο με 3-0. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν καλύτερη και έφτασε σε μια εύκολη και δίκαιη επικράτηση, με τη νεανική ομάδα του Πυργέα όμως να προσπαθεί αρκετά και να δείχνει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

    Στο πρώτο σετ ο Κόροιβος μπήκε δυνατά και το πήρε εύκολα με 25-12. Στο δεύτερο σετ έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, μέχρι τα μέσα του σετ. Σε εκείνο το σημείο ο Κόροιβος βελτίωσε την αποτελεσματικότητά του και εκμεταλλευόμενος κάποια διαιτητικά λάθη, μετέτρεψε 15-14 σε 19-14, για να πάρει το σετ με 25-16.

    Στο τρίτο σετ ο Κόροιβος πήρε προβάδισμα από νωρίς με 6-1. Στη συνέχεια οι παίκτες του Χάρη Λόλα βελτίωσαν και σταθεροποίησαν την απόδοσή τους χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν. έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας πήρε το σετ με 25-17, κάνοντας το 3-0.

    Πυργέας (Χ. Λόλας): Γ. Τεμελούδης, Α. Παπαδημητρίου, Γ. Τσώνης, Μ. Τσιλότι, Δ. Στυλιανέσης, Ο. Παρασκευόπουλος, Η. Κιοφίρης (λ), Α. Μουζάκι, Π.Μπαρτζιώτης, Α. Πασάι, Θ. Αναστασόπουλος, Ι. Παναγιωτόπουλος.

    Κόροιβος (Α. Γκρουμούσας): Ι. Τσερεγκούνης, Φ. Παναγιωτάρας, Σ. Παναγιωτάρας, Π. Σωτηρόπουλος, Δ. Μαρκουτσάς, Δ. Παπαθεοδώρου, Π. Παναγιωτόπουλος (λ), Α. Αποστολόπουλος, Γ. Μπίκος, Μ. Παρασκευόπουλος, Π. Τσαούσης, Δ. Στεργιώτης, Κ. Δούλος (λ).

    Το επόμενο Σάββατο ο Πυργέας υποδέχεται στο κλειστό του Πύργου στις 18:00 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

 

men2013-2014