Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Δεύτερη ήττα για τους άνδρες, 0-3 από το Λουτράκι

    Τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες γνώρισαν οι άνδρες, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 0-3. Οι παίκτες του Χάρη Λόλα, με εξαίρεση κάποια σημεία του πρώτου και του τρίτου σετ, δεν έπιασαν καλή απόδοση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ομάδα του Λουτρακίου να κάνει εύκολα το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι από τον αγώνα απουσίασε ο κεντρικός Γρηγόρης Τσώνης, καθώς στην τελευταία προπόνηση υπέστη διάστρεμμα.

    Το πρώτο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα, καθώς οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στη συνέχεια ο Ποσειδώνας πήρε ένα προβάδισμα 3-4 πόντων, το οποίο κατάφερε να διατηρήσει και να διευρύνει στο τέλος του σετ, για να το πάρει τελικά με 17-25.

    Στο δεύτερο σετ ο Πυργέας, με πολλά προβλήματα στην υποδοχή, δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Λουτρακίου, χάνοντας εύκολα το σετ με 14-25.

    Το τρίτο σετ ξεκίνησε όπως κύλησε το δεύτερο. Ο Ποσειδώνας πήρε από την αρχή προβάδισμα 3-4 πόντων, το οποίο διεύρυνα στη συνέχεια ως το 10-18. Εκεί ο Πυργέας πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 18-20, με την προσπάθειά του όμως να μένει ανολοκλήρωτη, καθώς το Λουτράκι, ανεβάζοντας την απόδοσή του έκανε το 18-25 και το 0-3.

Πυργέας (Χ. Λόλας): Γ. Τεμελούδης, Ο. Παρασκευόπουλος, Π. Μπαρτζιώτης, Δ. Στυλιανέσης, Α. Παπαδημητρίου, Α. Μουζάκι, Η. Κιοφίρης (λ), Μ. Τσιλότι, Δ. Κριαράς, Α. Πασάι, Ι. Παναγιωτόπουλος, Θ. Αναστασόπουλος.

Ποσειδών (Α. Σακελλαρίου): Κ. Καρκούλας, Κ. Γκιώνης, Δ. Σπίνας, Ε. Ευαγγελάρας, Γ. Γεωργίου, Ε. Ηλιόπουλος, Παπαγιαννάκης (λ), Δ. Παράσχος.

    Την επόμενη αγωνιστική ο Πυργέας αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, καθώς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 της ΕΑ Πατρών.

 

IMG 1951b