Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  

Ήττα των ανδρών στο Κιάτο

    Δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι οι άνδρες του Πυργέα από την αναμέτρηση στο Κιάτο με τον Άρατο, καθώς ηττήθηκαν με 3-0. Οι παίκτες του Χάρη Λόλα εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων, αλλά και τις σημαντικές απουσίες των Γρηγόρη Τσώνη και Ορφέα Παρασκευόπουλου, κι έτσι εμφανίστηκαν υποτονικοί και χωρίς ρυθμό. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, μετά από ένα σερί πέντε ηττών, έδειξαν πιο αποφασισμένοι και κατάφεραν εύκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

    Στην αρχή του πρώτου σετ ο Άρατος, με όπλο το σέρβις, πήρε διαφορά πέντε πόντων (9-4), όμως στη συνέχεια ο Πυργέας προσπάθησε να επιστρέψει μειώνοντας σε 12-11. Η προσπάθεια των παικτών του Χάρη Λόλα όμως έμεινε ανολοκλήρωτη, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν ξανά διαφορά, την οποία κράτησαν ως το τέλος, για να πάρουν το σετ με 25-18.

    Στο δεύτερο σετ ο Πυργέας δε μπόρεσε να πιέσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι το κατέκτησαν εύκολα μα 25-15. Στο τρίτο σετ ο Πυργέας ξεκίνησε καλά, διατηρώντας το προβάδισμα ως το 5-6. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και κάποια ατομικά λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στον Άρατο να περάσει μπροστά και να πάρει διαφορά ασφαλείας, κατακτώντας τελικά το σετ με 25-18.

    Η προσπάθεια του Πυργέα για την παραμονή του στη Β' Εθνική συνεχίζεται, καθώς έχουν απομείνει τρεις αγώνες, ενώ επόμενος αγώνας είναι και πάλι εξ αναβολής την προσεχή Τετάρτη με τον Κόροιβο στο κλειστό του Πύργου.

Άρατος (Γ. Λούτας): Ν. Μερμίγκης, Μ. Ντούλα, Δ. Νανόπουλος, Α. Κοκκωνάκης, Ν. Λογοθέτης, Α. Πρέζας, Ι. Δημόπουλος (λ), Δ. Τσιάνος, Θ. Τηγάνης, Χ. Γιαννάκαινας.

Πυργέας (Χ. Λόλας): Χ. Λόλας, Α. Παπαδημητρίου, Δ. Κριαράς, Δ. Στυλιανέσης, Μ. Τσιλότι, Π. Χρονόπουλος, Λ. Μπομπής (λ), Α. Πασάι, Η. Κιοφίρης.

 

IMG 1951b