Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Πυργέα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Πυργέα

Μετά από την αναβολή των πρωταθλημάτων και την αναμονή δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας, οι παγκορασίδες του σωματείου του Πύργου συμμετείχαν στον πρώτο επίσημο αγώνα τους αντιμετωπίζοντας τον «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ» Αρχαίας Ολυμπίας. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 29/01/2022 στο Κλειστό γυμναστήριο Αρχαίας Ολυμπίας και οι νεαρές αθλήτριες του ΠΥΡΓΕΑ πήραν τη νίκη με 2-3 σετ.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, αμφίρροπος και με πολλές συναισθηματικές αλλαγές κρατώντας ζωηρό το ενδιαφέρον των πολυπληθών θεατών για περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Το πρώτο σετ έληξε με σκορ 23-25 υπέρ της ομάδας του Πύργου, μετά από έναν αγώνα μισής και πλέον ώρας με τους πόντους να εναλλάσσονται συνεχώς. Με το ίδιο ακριβώς σκορ (23-25) και τους πόντους να κερδίζονται μετά από μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σετ με νικήτρια ομάδα τον ΠΥΡΓΕΑ.

Στο τρίτο σετ υπήρξε ανάκαμψη της ομάδας της Αρχαίας Ολυμπίας με συνέπεια να το κερδίσει με σκορ 25-21 και να μειώσει σε 1-2 σετ. Η άνοδος και η συγκέντρωση διατηρήθηκε και στο τέταρτο σετ για τις αθλήτριες του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ και με την ψυχολογία υπέρ τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 σετ, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 25-16.

Όλα κρίθηκαν στο πέμπτο και τελευταίο σετ όπου τα κορίτσια του ΠΥΡΓΕΑ με πολλή συγκέντρωση, πειθαρχία και αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ επικράτησαν με σκορ 9-15 και τελικό σκορ στα σε 2-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Για τον γηπεδούχο « ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ» αγωνίστηκαν: Αγγελοπούλου, Δημητροπούλου, Μπαριάμη, Παπανικολοπούλου, Τσούμα Σ, Τσούμα Μ, Φωτοπούλου Ν,Βαρουξή, Καραχάλιου-Φωτοπούλου, Μπαριάμη Ε, Φράγκου.

Προπονητής (Τσούμας Κώστας)

Για τον φιλοξενούμενο «ΠΥΡΓΕΑ» αγωνίστηκαν: Αναγνωστοπούλου, Κατσίκη Α, Κατσίκη Κ, Νάκου, Σοφού-Καραβέλα, Τσίπα, Χριστοπούλου, Γιατρά, Μπαλάσκα, Παπακυριακοπούλου, Τσαγκάρη, Φουρτούνη

Προπονητής (Κουτσουνάς Γιάννης)pagkorasides 21 22

Αφήστε μια απάντηση