Πυργέας

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

  
  
  
×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2011-2012/neanides2nd υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Δύο στα δύο για τις νεάνιδες

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων agones/2011-2012/neanides2nd υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

    Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τη χρονιά οι νεάνιδες του Πυργέα, πετυχαίνοντας δυο νίκες στους δυο πρώτους αγώνες που έγιναν Σάββατο και Κυριακή. Τα κορίτσια του Νίκου Τουμπέκη κατάφεραν δυο εύκολα 3-0, απέναντι στην ΑΕ Λεχαινών το Σάββατο στον Πύργο και τον ΠΑΣ την Κυριακή στη Ναύπακτο. Το τελικό αποτέλεσμα και στους δυο αγώνες είναι χαρακτηριστικό της εικόνας των ματς, οι παίκτριες του Πυργέα έδειξαν ότι έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ άφησαν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

    Στον αγώνα της Ναυπάκτου ο Πυργέας ήταν εξαιρετικός και από το πρώτο σετ έδειξε ότι είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους δεκατρείς πόντους (7-20), για να φτάσουμε στο τελικό 15-25. Το δεύτερο σετ ήταν στην αρχή του πιο ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να βαδίζουν κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια όμως ο Πυργέας ανέβασε στροφές και πήρε το σετ με 20-25. Στο τρίτο σετ ο Πυργέας μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 7-14. Κάπου εκεί ήρθε η χαλάρωση, δίνοντας δικαίωμα στους γηπεδούχους να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής (23-24), χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο, καθώς ο Πυργέας στο πρώτο match-ball πήρε το σετ με 23-25, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

 

    Όλα τα κορίτσια του Πυργέα είχαν εξαιρετική παρουσία και τις δυο ημέρες και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, πετυχαίνοντας δυο πολύ σημαντικές νίκες, που εκτός από τον αγωνιστικό, θα βοηθήσουν την ομάδα και στον ψυχολογικό τομέα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επόμενος αγώνας για τις νεάνιδες του Πυργέα, είναι το Σάββατο 19/11 με τον ΑΟ Γαλήνη στις 18:00 στο κλειστό του Πύργου.

 

Εικόνες και βίντεο από τον αγώνα της Ναυπάκτου

{gallery}agones/2011-2012/neanides2nd{/gallery}

{youtube}dL5LmGh8Bv8{/youtube}{youtube}SgCQCevPxoc{/youtube}{youtube}9qBGbzW1xs8{/youtube}

Βαθμ. Νεανίδων

Pos Team Pl Pts
1. ΑΠΣ Πυργέας 1 3
2. ΑΓΣΠ Θησέας 1 0
3. ΑΟ Αστέρια Αχαΐας 0
4. ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας 0
5. Ερυθρός Αστέρας 0

Επόμ. Αγ. Νεανίδων

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
ΑΟ Αστέρια Αχαΐας vs Ερυθρός Αστέρας
00:06 | Κάτω Αχαΐα
ΑΠΣ Πυργέας vs ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας
23:42 | Πύργος